Welkom bij Vletten op de Maas 2011 - 2012

Dit schooljaar organiseren Nederland Maritiem Land en KMR voor de zesde keer het project "Vletten op de Maas". Tien vmbo-techniekscholen krijgen in dit kader een bouwpakket om zelf een stalen lelievlet te bouwen. Zij worden hierbij ondersteund door de scouting. Wanneer de vletten klaar zijn wordt het project afgesloten met een spetterende roeiwedstrijd tijdens Dordt in Stoom 2012. Na afloop worden de vletten overgedragen aan de betrokken scoutinggroepen.

Bekijk het fotoverslag van onze fotograaf Maarten Kruik of het onderstaande videoverslag van ScoutTV van de spetterende finaledag op 1 juni 2012 tijdens Dordt in Stoom.

Op de site is meer informatie te vinden over het project, de scholen, de scouting groepen en de voortgang. Onder de knoppen bouwbeschrijving en downloads is ook specifieke informatie voor de deelnemende scholen te vinden. Wilt u een goed beeld krijgen van het hele project? Bekijk dan ook eens de fotoboekjes en video's van eerdere edities van Vletten op de Maas onder downloads.

Wij zijn ook te vinden via twitter 

 

 


          contact               homepage